16.06.2007 г., 21:05 ч.

Във мислите 

  Поезия
544 0 4

Във мислите втъкавам твойте думи

и давам им специален цвят,

красив килим изплитам помежду ни,

прегърнала съм целия ни свят.

Пристъпвам тихичко по него,

докосвам с пръсти нежно всяка нишка,

тук твоя аромат долавям

и мойта гръд със твойта диша.


Ще те дочакам да се върнеш

тъй, сгушена сред твойте ласки

и нежно пак ще ме прегърнеш

без грим и без фалшиви маски.

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??