16 июн. 2007 г., 21:05

Във мислите 

  Поэзия
545 0 4

Във мислите втъкавам твойте думи

и давам им специален цвят,

красив килим изплитам помежду ни,

прегърнала съм целия ни свят.

Пристъпвам тихичко по него,

докосвам с пръсти нежно всяка нишка,

тук твоя аромат долавям

и мойта гръд със твойта диша.


Ще те дочакам да се върнеш

тъй, сгушена сред твойте ласки

и нежно пак ще ме прегърнеш

без грим и без фалшиви маски.

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??