5.01.2011 г., 20:32 ч.

Във неделя 

  Поезия » Философска
1091 0 1

Във неделя съм бяла от сняг и пътувам
към въпроси, които обичам,
отговарям им бавно и после целувам,
закъснели от тичане, истини.

Във неделя е празник и всички събирам -
и надежди, и хора, и спомени,
за урок във сърцето грижливо побирам
непораснали,  бликащи болки.

Във неделя раздавам късмети на другите,
а на мен подаряват усмивки
и понеже съм птица със странни заслуги,
си живея живот без нашивки.

© Милена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??