16.09.2011 г., 15:51 ч.

Във влака 

  Поезия » Пейзажна
447 0 3

ВЪВ ВЛАКА
Претърчат се дървета с голи клони.
Въртелешка се Тракийското поле.
Като подгонени са старите вагони..
А вятърът се мъчи да ги спре ...


Зад старите стъкла е вече пролет.
Притискат ме вълни от синева!
И като през прозореца отворен,
в душата ми нахлува Пролетта!..

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??