6.01.2021 г., 10:00 ч.

Въздишка 

  Поезия » Любовна
396 1 0

Ех, приятелю, няма забрава,

до гроб се живее с такава любов.

Тлеещ въглен, в горяща жарава,

пронизал сърцето, сякаш е нож.

 

 

Нощем свидетел са ми звездите,

как бавно угасва сърцето.

Останах с мечти, на парчета разбити

и вярата в бъдещето, ми беше отнета.

 

 

Ех, приятелю, как се живее, без тази любов,

денем гори и стопява сърцето,

нощем обсебила сънищата ми нови,

достигнала даже и отвъд небето.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??