12.11.2009 г., 1:37 ч.

Въздух 

  Поезия » Любовна
408 0 2

 

"Въздух"


Когато нямам птици, съм безветрие,

което слива се с времето,

останало на ъгъл с гара, отронвам се

за да се свия в огледало -


плахо отразяващо часовникови кули,

от старите, във всеки буден град.

И днес съм хладен въздух над олуци,

вдишан преди тръгване със влак.



вдъхновено от "Dekalog 6" или

"Кратка история за Любовта"

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??