15.11.2007 г., 21:03 ч.

Възхитена 

  Поезия
467 0 9
 

От теб съм възхитена

за силата, която имаш,

че с лъчи си озарена

и всичко живо ти обичаш.

 

Приятелка си на звездите,

а на Луната погледи рисуваш.

Морските съзлзи лекуваш

и с вятъра танго танцуваш.

 

Обляна от вълнение.

Ти си любовно увлечение.

Нежна си като зората

и красива като цветята.

 

Всичко си, фантазио.

Ти си мечтата сбъдната.

Помечтая ли си мъничко,

ставам пеперуда влюбена.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??