5.07.2024 г., 18:36 ч.

Възхвала на бирата 

  Поезия » Хумористична
116 0 0

То аз, че остарявам яко-

това го знаят всички покрай мен.

Ала, да пия прясно мляко,

не става- аз на бирата съм фен.

 

Поглеждам се привечер в огледало,

не щот съм като Херкулес,

а гледам синини по мойто тяло

след бирата дано си нямам днес.

 

Във парка сядам аз на пейка,

естествено, в ръцете си със кен.

Е, може да съм куха лейка,

обаче, пийвам бира всеки ден.

 

Жените да откажа- няма как!

То не, че мязам на Делон.

Природата и тя ми дава знак-

от бирата изглеждам кат балон.

 

Меки са ми мускулите разни,

но биричката здраво  стискам аз.

Млекото прясно някакси ме дразни.

Без него до стоте ще карам. Бас!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??