24.05.2007 г., 10:32 ч.

ВЪЗКРЕСЕНИЕ 

  Поезия
527 0 2
ВЪЗКРЕСЕНИЕ

Докато те няма
набъбва тялото ми
топъл козунак
за идния Великден

Душата ми
изсъхнало кравайче
от предишния останало

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??