7.06.2012 г., 11:06 ч.

Възкресението 

  Поезия » Философска
582 0 0

Аз тъй живях като човече и магия.

Душа в грях - трева за орисия.

Без въздух, без усмивки или падащи листа.

Жалки въздишки на сиротната душа.

Стиховете са една заемка,

ала най-красиви на света,

защото единствено поезията

може да те върне от смъртта.

© Без Име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??