ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
ВЪЗКРЪСВАНЕ
Мисли-лабиринти от заблуди.
Всеки ден трябва да съм Икар
да политам над болка и облаци чужди,
да съм сама господар
на крилете си.
Тогава и Бог ще покаже посоката
накъде да летя.
Небето безкрайно дълбоко е
и пълно със светлина.
Но грапави чувства и истини
душата издират до кръв.
Загубвам небето,
в лабиринтите-мисли
отново пленена съм.
Как така наивно повторих
в живота си грешките.
Но пак на сърцето си отворих
вратите огромните, тежките
и пак подарих си крила
към небето.
© Албена Стефанова Всички права запазени