Apr 6, 2010, 4:15 PM

Възкръсване 

  Poetry » Phylosophy
452 0 1

                                                                ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

 

 

 

ВЪЗКРЪСВАНЕ

 

Мисли-лабиринти от заблуди.

Всеки ден трябва да съм Икар

да политам над болка и облаци чужди,

да съм сама господар

на крилете си.

 

Тогава и Бог ще покаже посоката

накъде да летя.

Небето безкрайно дълбоко е

и пълно със светлина.

 

Но грапави чувства и истини

душата издират до кръв.

Загубвам небето,

в лабиринтите-мисли

отново пленена съм.

 

Как така наивно  повторих

в живота си грешките.

Но пак на сърцето си отворих

вратите огромните, тежките

и пак подарих си крила

към небето.

 

 

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Щом сърцето е отворено, всичко ще се нареди!
Random works
: ??:??