17.02.2012 г., 18:20 ч.  

Възмездие 

  Поезия » Философска
860 0 0

Възмездие

Аз огън, жупел хвърлям по Земята,
поемам хиляди кинжали и стрели
с размах и в дързост непозната
живея в Урагани и в Искри.

От бури и през сняг и в преспи,
от адски зной и в пламъци дори,
ще ви разкъсам мръсни и свирепи,
ще разсека лъжите ваши тъмни, зли!

Аз силен съм, безжалостен, сърдит,
земята се тресе от стъпките ми тежки,
в ръцете свои нося буреносен щит
и меч студен от вечните ви грешки!

От пътища, с дълбоки рани, тежки,
препускам с буйна сила, в страст
и меча ми не пита, а коси ви грешни,
обвит във броня, без Сърце съм Аз!

Лъчиста

 

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??