12.09.2020 г., 0:42 ч.

Възмездие 

  Поезия » Авторска песен
634 0 2

Затвори очи, омразата покълва
Почувствай гнева, който ме изпълва
Аз съм псувня за твоята душа
Играчка в ръцете ми, аз съм твоята съдба

Издигни се с мен, виждам целта
Просто едно докосване в смъртта
Не се опитвай да бъдеш лош
Ще бъда до теб с усмивка и нож

Затворник на своите обречени мисли
Превърнал си се в малоумен дрисльо
Давай, куче, вземи пистолета
Пъхни го в устата и си пробвай късмета

Всичко, което направиш, се връща
На самоубийство мирише в твоята къща
Няма смисъл да се бориш, човече
Разкайваш се, но късно е вече

Крачиш без сили напред-назад
На всичко отгоре си сам в този ад
Недей да раздаваш на стената крошета
А вземи пистолета и си пробвай късмета

© Златин Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да ти имам късмета..😁
  • В твоята къща мирише на мърша - така звучи по-добре. Много забавно четиво, какви неща вълнуват хората, хаква възвишеност адска
Предложения
: ??:??