17.02.2007 г., 5:54 ч.

"Възмжно" 

  Поезия
497 0 5
Защо да е толкова сложно?
Защо тази болка, сълзи?
Живота красив е (възможно)
Милоста не оставя следи.

Любовта: като счупен прозорец
с остри ръбове - реже, кърви!
Верността - неин спътник?! Едва ли.
В посока различна върви.

Съдбата: велика измамница!
Все подмята те - мислиш: "Летя!"
И когато очите отвориш
виждаш ада в земни недра.

След шамара пореден - изправен.
След поредната доза тъга,
пак на себе си верен останал,
за любов пак повеждаш БОРБА!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??