14.10.2004 г., 23:41 ч.

Възможно ли е!? 

  Поезия
1408 0 2
  • Възможно ли е!?

    Възможно ли е да се чувстваш 
    обичан
    и
    мразен
              
    Възможно ли е да се чувстваш
    интересен и безразличен
    Възможно ли е да се чувстваш
    силен и слаб
    Възможно ли е да се чувстваш
    вярващ и обезверен
    Възможно ли е да се чувстваш
    спасен и предаден
    Възможно ли е да се чувстваш
    знаещ и незнаещ/лъган/
    Възможно ли е да се чувстваш
    прав и паднал в калта
    Възможно ли е да се чувстваш
    красив и грозен
    Възможно ли е да се чувстваш
    бита карта и най-желаната ръка
    Възможно ли е да се чувстваш
    ти и не
    Възможно ли е да се чувстваш
    жив и мъртъв
    Възможно ли е да чувстваш
    сред другите и сам

    Защо чувстваш тези ненужни неща?
    Защото никой не може да контролира хаоса

© Мария Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много благодаря, оше не съм станала кой знае колко добра, но пък и аз не го правя за това, а просто за да споделя.
  • Няма невъзможни неща!!!от мен 6
Предложения
: ??:??