11.05.2008 г., 8:01 ч.

възприятия... 

  Поезия » Оди и поеми
685 0 7
 

 

 

Синьо -

морска пепел в шепа бяла.

Дивно -

влажен шепот в мисъл вяла.

Капки нежна синева.

Пръски топла красота.

 

 

 

Морско -

   живот отвъд света.

Цветно -

  море - кристална дъга...

 

 

 

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??