2.03.2018 г., 11:44 ч.

Възраждане 

  Поезия » Пейзажна
942 0 0

Събужда се от сън, със поглед примижал

и слънчева милувка го посреща.
Усмихва се насреща, спомен оцелял.
За топъл ден, живота пак се ражда.

 

А утре пак привидно ще притихне,
но днес цъфти, а после ражда плод.
И всеки кръговрат цикличен е,
но всеки път е с нещо нов.

© Петя Борисова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Моя пролет »

24 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??