10.06.2007 г., 18:32 ч.

Възраст 

  Поезия
622 0 5

    
Възраст

Трезвен, немолещ и свестен,
пълзя по света ни бесен.
Приятели губя, а нови,
не намирам - все са с окови.

Обичащ и нежен, вседаен,
удари сбирам. И в заем.
Живея си повече с лАни.
Обичта и Децата ми - Рани!

Пиян и безсвестен. Сред есен.
Честен - напявам Песен.
Излиза глухо и мрачно, и диво.
Гласът ми... и той си отива...

7 декември 2001, Сингапур

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??