14.09.2024 г., 22:24 ч.

Есенно море 

  Поезия
41 0 1

Морето, вече есенно, е наше

и  плажът, още топъл, си е наш,

минутите са тръгнали на паша,

събират си възторг, щастлив кураж,

 

събират си море, че после суша,

събират си вълни, че после дим

и аз, и ти мълчим, морето слуша,

възторгът ни расте непобедим.

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??