29.09.2004 г., 20:26 ч.

Взаимна обич 

  Поезия
1292 1 0

Ти си безценно съкровище
мило мое момче.
Любовта ми към теб е голяма
тя прелива от мойто сърце.
Ти ме плени с твойта красота
и всеки ден ме обграждаш
с много нежност и топлина.
Обичам те безумно,без теб не мога да живея
и все за тебе мисля и копнея,
и за миг погледна ли във твоите очи
забравям всичко,що на душата ми тежи.
Зная аз,че обичаш ме и ти,
тъй както силно те обичам аз
и свързаха се завинаги нашите души
изпълнени с любов,копнежи и мечти.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??