28.06.2008 г., 8:20 ч.

Взаимност 

  Поезия » Философска
820 0 18

През прозореца наднича

късче светлосиня шир.

Безгранично ме обича

и изпълва ме със мир...

То орисва ме със здраве -

грейва слънце в моя свят.

На небето подарявам

стръкчета любовен цвят...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??