28 июн. 2008 г., 08:20

Взаимност 

  Поэзия » Философская
818 0 18

През прозореца наднича

късче светлосиня шир.

Безгранично ме обича

и изпълва ме със мир...

То орисва ме със здраве -

грейва слънце в моя свят.

На небето подарявам

стръкчета любовен цвят...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??