16.10.2020 г., 16:30 ч.

Взаимност 

  Поезия
250 0 0

за

мъжа —

 

жената —

 

слънце

на

слънцата

 

а

за

нея —

 

той —

 

любвечасово̀й

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??