Oct 16, 2020, 4:30 PM

Взаимност 

  Poetry
249 0 0

за

мъжа —

 

жената —

 

слънце

на

слънцата

 

а

за

нея —

 

той —

 

любвечасово̀й

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??