1.07.2008 г., 16:41 ч.

Взаимност 

  Поезия » Любовна
975 0 3

 

Знам - ще се погледнем във очите

и ще си кажем: „Обичам те!"

Ще усетим аромата на липите.

Ще се целунат ръцете ни.

Ще скърцат камъчета под нозете ни.

Ще се обичаме и

ще продължим пътя си нататък.

 

6 Юни 2008 година

© Весела Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??