Jul 1, 2008, 4:41 PM

Взаимност 

  Poetry » Love
974 0 3

 

Знам - ще се погледнем във очите

и ще си кажем: „Обичам те!"

Ще усетим аромата на липите.

Ще се целунат ръцете ни.

Ще скърцат камъчета под нозете ни.

Ще се обичаме и

ще продължим пътя си нататък.

 

6 Юни 2008 година

© Весела Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??