23.06.2005 г., 22:36 ч.

Взех душата си обратно 

  Поезия
1036 0 3

Защо такава е съдбата моя
да съм нещастна и самотна?
На господ всеки ден се моля,
да утеши душата ми сиротна

Знам,че правих много грешки
и сама опропастих живота свой,
но понесох и много удари тежки
и жестоки обиди безброй

Мисля,че вече изкупих вината си
и да се върна в калта повече няма.
Откупих от дявола душата си,
за да я дам на Господ във замяна.

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??