16.09.2007 г., 23:08 ч.

Вземи ме 

  Поезия
774 1 10
Вземи ме,
каквато съм.
Нежна.
Различна.
Наивна.
Ти със своята любов,
моята душа достигна.
Тя бе толкова малка,
колкото грахово зърно.
Но ти се появи
и сърцето ми ти отвърна само.
Вземи ме.
Може би съм смешна,
но съм всеотдайна жена.
Не съм свята,
а грешна.
Но нали мене избра?
Вземи ме.
Обладай ме.
Със устни и душа.
Тялото ми ти е подчинено,
докосни ме сега.
Вземи ме.
Без въпроси.
Обещания
или бели лъжи.
Сърцето копнее,
да те вкуси.
Да те докосне.
Дори и да боли.
Вземи ме.
Не питай за утре.
Съществува само днес.
Вземи ме.
Люби ме.
С нежност и финес.
Вземи ме.
Аз съм само твоя
и ничия друга жена.
Вземи ме.
Нека се слеем в едно:
аз, ти и страстта.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??