8.10.2008 г., 19:11 ч.

Вземи си... 

  Поезия » Любовна
881 0 16
 

 

Вземи си цялата палитра

от сиви мрачни цветове,

не ти е нужна днес молитва,

върви с попътни ветрове!

 

Вземи си вялата усмивка,

изтъркания тъжен стон,

не се обръщай със въздишка,

към стария и свят подслон!

 

Вземи си всичко що напомня

за името ти и за теб!

Пресъхна общата ни стомна

и всяка дума ще е лед.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??