Вземи за себе си...
Ден, пълен с въздишки на щастлива умора,
много радост, раздадена и на другите хора,
слънце и сянка в мислите бистри, красота
в прилежната щедрост на малките истини...
Ден, истински като щастлива златна монета,
звънва приказен - усмихната звездна комета!
Ден, малък като прохождащ юнак,
смел, омацан с откривателско "пак".
Ден, който ти да прегърнеш.
Ден, с който при себе си да се върнеш...
посвещавам на всички Откровения, които споделихте с мен ...
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени
труден е Пътят....!
прегръщам те от сърце и ти благодаря за посвещението!!!
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=134304