Word is bond
Ето го и Уърда чист,
чака моята проакция.
Ще ли го финтирам
този псевдо-лист,
или ще направим фракция.
Ето я и уводната част,
иска да прерасне в теза,
щото краткостта е знак
за по-ясна хипотеза.
Най-опасна е обаче
заклишираната пакост.
Бягаме от нея,
като върколак от сребърен
бум-бум.
Ето безусетно пропълзя
един лирически,
така да се каже,
отстъп.
Леко тъп.
Стъпваме нататък,
да настигнем краткостта.
Ето ви и Уърд изцапан.
24.02.2013
софия
© Братан Всички права запазени