10.03.2010 г., 12:55 ч.

Я ела на село 

  Поезия » Хумористична
882 0 6

Цуцам си парцуца,

тегли ме теле,

дърпащо каруца

с тас на BMW.

Хапвам си сланинка,

слагам ù пиперче,

боцкам си маслинка -

ех, че кефче, кефче!

Утре моят чичо,

знам, ще донесе

хубава ракиййка,

сухично мезе.

Ще наточа винце,

зелева чорбица,

ще похапна овчо -

агнешка главица.

Ех, чедо, чедо,

чак се съжалявам,

че на винце лудо

сама се наслаждавам.

Я вземи хвани ти

нощния експрес

и ела на село

тази нощ, нощес.

© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??