28.09.2018 г., 0:36 ч.

Яд по време на суша... 

  Поезия » Любовна
512 5 5

Видях те. Помирисах те. 

Прекрасна си. 

Аз - сивият, в най-тъжните нюанси. 

Ужасно много сме живели в недостатъци. 

Не съм за теб. Играл съм го миманса... 

Отивам ли си? Дойдох, за да остана, 

ала не я предвидих тази катастрофа. 

На две тъй счупени сърца да бъдат цяло, 

а всъщност сблъсък на разсипани животи...

Да, нека доживеем поотделно гроба си! 

Това не е любов във стих да я напишеш. 

Тя, самотата ни е сякаш във утроба, 

родила само напъни без дишане... 

Видях те... И ти видя ме с всичките ми облаци. 

Дъжда изля се само в твоите очи. 

От моите една сълза напира. Не от болка. 

От яд, че в мен е спряло да вали...

 

Danny Diester

23.09.2018

Marburg, Germany 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??