2.10.2007 г., 14:47 ч.

Ягодова страст 

  Поезия
1066 0 30
Ягодите купих аз,
а съпругът ми сметана
и решихме, че от тях
ягодов сладкиш ще стане.
 
Той замесваше тестото,
аз белтъците разбивах...
после малко във леглото
легнахме си да починем.
 
Малко сме се заиграли...
Абе, доста поиграхме.
Блатовете изгоряли,
ала ние не се спряхме.
 
Все пак бяхме си решили
ягодов сладкиш да хапнем.
А сметаната ще вкисне,
плодовете ще увяхнат.
 
Знам, че сещате се вече
кой бе блат и кой го яде.
А рецептата е ясна.
Ягодова страст това е.

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??