28.09.2013 г., 20:32 ч.

Яжте с колците домати 

  Поезия » Хумористична
500 0 0

Цецо влезна в парламента,

купи шест апартамента

със пари на тъста

и заплата тлъста.

 

Волен Сидеров въстана,

Цецо пък министър стана.

Почна всички да подслушва,

кражбите им да надушва.

 

Със шменти капели

всички те забогатели

и във хор заблели

врели-некипели.

 

,,Свалете му имунитета -

гневно ревна прокурора -

Отвържете ми ръцете,

да го бутнем във затвора!"

 

Серго и Лютви Местан

слагат Пеевски вьв ДАНС,

да ,,изкарат" на мегдан

далаверите в каданс.

 

Улицата не изтрая,

вдигна се и тя накрая.

И какво ли ще се случи,

дано скоро да научим.

Почнаха се компромати!

Яжте с колците домати!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??