22.12.2007 г., 19:04 ч.

Ярост и болка 

  Поезия » Любовна
597 0 1

Ти си болка и ярост,

ти си мрак и слабост.

Ти си мъка и тъга,

ти си в черната земя.

 

В Рая ти живееш,

мъртъв, високо се рееш.

Сърцето ми още те помни,

душата ти горда, вековна.

 

Спомен си, от тебе се раждам,

жив, но без да те виждам.

Тежък кръст забит в земята

не с очи, с душа те виждам.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??