20.06.2008 г., 6:43 ч.

Яснота пределна 

  Поезия » Друга
706 0 16
 

Не ме прочитай. Запази си душата,

каквато е - нека да бъде...

Компромисни жестове мрат в нищетата

на нещо насила. И твърде!

 

Сега не желая да будя нощта ти,

защото е твоя и адски различна

от всички прегърбени сънища мои,

от цялата смешност трагична...

 

Прикривай с досада въпросното нищо;

боли, не боли - то говори достатъчно...

Изцяло забравих, че е излишно

така да обичам - до степен остатъчност...

 

http://youtube.com/watch?v=wLCyb2eM6ro

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??