17.05.2014 г., 21:53 ч.  

Явно 

  Поезия
563 0 0

Явно са нужни години,

да се излее този гняв насъбран,

хищник и жертва да станат едно,

за да не спира това колело...

 

Или пък, може би трябва

да се случи всичко това,

както цветята в градината вехнат

явно... това е съдба.

 

Но във съдбата, аз не вярвам,

а цветята са за теб,

но в крайна сметка всичко е едно –

жертва и хищник ще станат петно.

 

И тогава защо се напъваме,

правим всичко и се препъваме,

във своите конци оплетен,

а животът ни разплетен.

 

Явно трябват векове.

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??