Явно са нужни години,
да се излее този гняв насъбран,
хищник и жертва да станат едно,
за да не спира това колело...
Или пък, може би трябва
да се случи всичко това,
както цветята в градината вехнат
явно... това е съдба.
Но във съдбата, аз не вярвам,
а цветята са за теб,
но в крайна сметка всичко е едно –
жертва и хищник ще станат петно.
И тогава защо се напъваме,
правим всичко и се препъваме,
във своите конци оплетен,
а животът ни разплетен.
Явно трябват векове.
© Кефор Потрати All rights reserved.