12.06.2011 г., 22:14 ч.

Яздене 

  Поезия » Философска
370 0 0

Яздене

 

Яздя и се сливам с мекия допир на небето,

чувам пулса на волността със сърцето,

това преживяване е фантастично,

почти утопично!

 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??