2.01.2008 г., 7:33 ч.

YOU' RE... 

  Поезия » Любовна
613 1 12
YOU' RE...

В тишината - безмълвна въздишка,
в тъмнината - невидим силует,
в плетката - безцветна нишка,
в поемата - кратък куплет.

Но аз съм тук и като орел,
над тебе винаги бдя,
Че на боговете съм се заклел,
никога да не бъдеш сама.

Че там - в истината на вечността,
душите ни две са една.

ТИ СИ моята алфа и моята омега,
червената роза върху ковчега.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??