14.11.2009 г., 0:15 ч.

Юбилей 

  Поезия » Друга
623 1 6

Десет чаши със вино налейте,

десет тоста вдигнете на екс,

със любов Менделсона изпейте,

днес празник е във ваша чест.

 

Десет пъти кажете обичам,

десет думи за обич и страст,

нека щастие винаги тича

през целия ден подир вас.

 

Нека слънце душите огрява

и пролет в сърцата цъфти,

сто години любов да ви сгрява

и да няма в очите сълзи.

 

Десет пролети нека да има

и още десет по десет лета,

нека няма в живота ви зима,

вечен спътник да е радостта!

 

                       На дъщеря ми и зет ми за годишнината от сватбата им

                                                    с много любов!

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??