Десет чаши със вино налейте,
десет тоста вдигнете на екс,
със любов Менделсона изпейте,
днес празник е във ваша чест.
Десет пъти кажете обичам,
десет думи за обич и страст,
нека щастие винаги тича
през целия ден подир вас.
Нека слънце душите огрява
и пролет в сърцата цъфти,
сто години любов да ви сгрява
и да няма в очите сълзи.
Десет пролети нека да има
и още десет по десет лета,
нека няма в живота ви зима,
вечен спътник да е радостта!
На дъщеря ми и зет ми за годишнината от сватбата им
с много любов!
© Гинка Любенова Косева Все права защищены
И аз съм съпричастна към теб.
Нека младите да са щастливи!
И ние с тях!
Поздрави!