9.07.2020 г., 23:37 ч.

Юлска вечер 

  Поезия » Любовна
525 0 0

Юлска вечер

 

Очаквам - неочаквано!

Дано удари  гръм - сърцето ми да трепне,

Дано луна изгрее и пътя озари....

Във здрача да открия любовта!

 

Мечта, илюзия, копнеж... но

тез звезди са подли и прикрити,

Не светят те за мен.

Очаквам - незаварено!

 

Сън, мираж, спасение... но

стига с тез надежди за любов!

Дари усмивка, ласка дай...

Пък после с пълни шепи вземай!

© Стефка Манолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??