Очаквам - неочаквано!
Дано удари гръм - сърцето ми да трепне,
Дано луна изгрее и пътя озари....
Във здрача да открия любовта!
Мечта, илюзия, копнеж... но
тез звезди са подли и прикрити,
Не светят те за мен.
Очаквам - незаварено!
Сън, мираж, спасение... но
стига с тез надежди за любов!
Дари усмивка, ласка дай...
Пък после с пълни шепи вземай!
© Стефка Манолова All rights reserved.