9.07.2018 г., 22:31 ч.

Юлските ми нощи 

  Поезия
639 2 7

             

 

 

                          Посвещавам на моя брат, който си отиде през юли преди 7 години...
 

 

 

Юлските ми нощи

 

 

Ах, тези мои нощи юлски! 

Отново в небосвода гледам жадно,   

намигам на безброй светулки -  

Вселената танцува звездопадно.  

 

Премрежил поглед, Пътят Млечен   

по юлски със мечтите ми флиртува 

и стават толова далечни    

онези страшни и студени бури... 

 

  

А звездопадите са всъщност     

красивите ми мигове щастливи,     

с които в детството се връщам    

и се прераждам пак.

 

И пак ме има...

 

 

                         

   

 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??