28.01.2008 г., 18:54 ч.

за Анелия 

  Поезия
1359 0 3
Анелия

Къде си, липсваш ми в деня,
душата празна е без тебе
 аз никога не ще те заменя!
Тъй бързо влезна ти във мене,
тъй леко, нежно долетя,
разбрах, че има нежни хора
и личности със истински сърца!
Поклон пред твоята персона,
целувка, ако позволиш!
Бъди такава вечно
и знай, че няма да сгрешиш!


© Мариян Методиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??