30.03.2014 г., 22:03 ч.

За бившите... неща 

  Поезия » Друга
456 0 3

 

Загърбвам всичко минало в живота си –

любов, измами и наивни светове,

усмихнати полуприятелства дъждовни

и вечери в погрешни домове!

 

Обръщам гръб на лоши мисли,

дошли от празното на нечии очи.

С готовност ще приема чисти

обичане, усмивки и мечти!

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??