Mar 30, 2014, 10:03 PM

За бившите... неща 

  Poetry » Other
457 0 3

 

Загърбвам всичко минало в живота си –

любов, измами и наивни светове,

усмихнати полуприятелства дъждовни

и вечери в погрешни домове!

 

Обръщам гръб на лоши мисли,

дошли от празното на нечии очи.

С готовност ще приема чисти

обичане, усмивки и мечти!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??